klompjes geboortekaartje

Artikel 4 van 11
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Geboorteklompjes op basis van het geboortekaartje zijn een uniek en persoonlijk cadeau om te geven bij de geboorte van een baby. Deze klompjes worden met de hand geschilderd, waardoor elk paar klompjes een echt kunstwerkje wordt.

Het proces begint met het onvtvangen van het originele geboortekaartje per post (via foto zijn er vaak toch afwijkingen in kleur). Uiteraard ontvang je het kaartje onbeschadigd terug! Na ontvangst van het kaartje neem ik altijd even contact met je op om de mogelijkheden door te spreken, zodat de klompjes ook helemaal naar jouw wens gemaakt kunnen worden. De afbeeldingen, kleuren en details van het kaartje worden zorgvuldig overgenomen op de klompjes.

Vervolgens worden de klompjes met de hand beschilderd. Dit gebeurt met acrylverf en penselen, waardoor elk detail nauwkeurig wordt weergegeven. De kleuren worden zorgvuldig gekozen om de sfeer en stijl van het geboortekaartje zo goed mogelijk tot uiting te laten komen.

Na het schilderen worden de klompjes afgewerkt met een beschermende laag vernis, zodat ze mooi blijven. Hierdoor kunnen de klompjes ook als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

Het resultaat zijn prachtige en unieke geboorteklompjes, die een blijvende herinnering vormen aan de geboorte van een kindje. Deze klompjes zijn niet alleen een origineel cadeau om te geven, maar ook een bijzondere decoratie in de babykamer.

Geboorteklompjes op basis van het geboortekaartje zijn een bijzondere manier om de geboorte van een baby te vieren en een cadeau te geven dat echt persoonlijk en uniek is.

Het is uiteraard ook mogelijk om de klompjes te maken naar een eigen ontwerp of met een andere afbeelding dan het geboortekaartje. Neem gerust contact met me op zodat we je wensen kunnen doorspreken.

Hou rekening met een levertijd van 2 à 3 weken.

 

© 2012 - 2024 yvonne-kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel