Geboortestoeltje

Artikel 5 van 11
€ 64,95 (inclusief btw)

Een handgeschilderd geboortestoeltje is een uniek kraamcadeau dat gebaseerd is op het geboortekaartje van de baby. Dit betekent dat het ontwerp van het stoeltje wordt gemaakt aan de hand van het geboortekaartje, wat resulteert in een persoonlijk en op maat gemaakt kado. Het stoeltje wordt voorzien van een laagje vernis. Voor een langere levensduur adviseer ik om dit laklaagje af en toe te vernieuwen met een blanke vernis, zodra het stoeltje intensief gebruikt gaat worden.

Ik ontvang hiervoor graag het originele geboortekaartje per post (via foto zijn er toch vaak afwijkingen in kleuren). Na ontvangst van het kaartje neem ik altijd even contact met je op om de mogelijkheden door te spreken, zodat het stoeltje ook helemaal naar jouw wens gemaakt kan worden. De lay-out, kleuren en details van het kaartje worden zo nauwkeurig mogelijk nagebootst om het soteltje een identieke uitstraling te geven. Uiteraard ontvang je het kaartje onbeschadigd terug!

Een handgeschilderd geboortestoeltje is een bijzonder en blijvend cadeau. Het is een unieke manier om het geboortekaartje te laten herleven in een tastbaar en persoonlijk item.

Voor meer voorbeelden zie ook mijn fb-pagina yvonne-kado.

Stuur gerust een berichtje als je meer informatie wilt.

Om te bestellen, voeg het voorbeeld geboortestoeltje toe aan je winkelwagen, vul bij opmerkingen eventueel je wensen in. Ik neem dan contact met je op.

Hou rekening met een levertijd van 2 à 3 weken.

© 2012 - 2024 yvonne-kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel